Известие

Collapse
No announcement yet.

Запалка ?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Запалка ?!?

Моля,кажете имате ли представа как се сменя крушката на запалката защото снощи ми изгоря.Как се сваля откаде да взема.
    Благодаря!
    sigpicAlfa Romeo 166 2.4 JTD 140hp 99'

Първоначално публикувано от Ivak1Sa Покажи съобщение
    Моля,кажете имате ли представа как се сменя крушката на запалката защото снощи ми изгоря.Как се сваля откаде да взема.
    Благодаря!
    Каква крушка на запалката?
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
    Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Еми запалката нали свети като включиш фаровете.А на мен сега ми е изгоряла и нз как да я сменя че ме дразни много иначе.

Comment

Еми запалката нали свети като включиш фаровете.А на мен сега ми е изгоряла и нз как да я сменя че ме дразни много иначе.
        А самата запалка работи ли ? Защото при мен предната не работи , но на мен не ми и трябва т.к. съм непушач .. а и не знам дали може да се разглобява или сме сменя запалката ..

Comment

ами запалката работи ама не свети самата запалка и е мнгого гадно ако мате представа как става кажете.

Comment

ами запалката работи ама не свети самата запалка и е мнгого гадно ако мате представа как става кажете.
            Еми в крайна сметка си вземи една нова .. съмнявам се да е кой знае колко пари .. и ще си спестиш разправията

Comment

Да ама нали се сещаш че трябва и да извадя (а незнам как)самата основова на запалката защото от там свети.Ще пробвам с напъване пък...

Comment

Запалката нали е на един панел с бутона на резервоара и заключването.
                Целия панел е на щипки.Виж темата за ICS-а там ще видиш как се сваля.
                Успех
                Alfa 166 2,4 jtd
                Alfa 33 1,7-беше на жената
                Toyota Passeo-новата на жената
                Всички четем упътването когато няма смисъл

Comment

и моята не светеш но си смених крушката, разкопчаваш кожата на скоростния лос, вади се цялото панел при мен е махагон, от заднета страна има две штипки баркаш с рака от ватре и ги освобождаваш и другото излиза лесно, разкачаш буксите, вадиш запалката и ште видиш каде ти е лампичката, но като я сменяш гледаи да е с зелен цвят че ако слойиш бяла ште те дразни, на барзо това мога да ти обесня не е много сложно
                  2.4 жтд 99г. 136

Comment

Много ти благодаря за инфото са се пробвам а я сменя :Д

Comment

Working...
                    X